Nyttige tips

Tips fra profilteamet: Tenk målgruppe og budskap!

Våre rådgivere innen profileringsartikler og firmagaver jobber for at produktene vi tilbyr skal være noe mottakeren har bruk for, samtidig som de harmonerer med avsenderens budskap og miljøprofil.

Gavekort er den perfekte firmajulegaven til alle ansatte

Har dine ansatte forskjellige interesser og stil? Eller har du bare vanskelig for å velge mellom de mange alternativene som er på markedet av firmajulegaver? Da kan et gavekort være den rette løsningen for deg og din bedrift.

Hvordan lage engasjerende innhold til e-læring

E-læring er en effektiv metode for å tilegne seg ny kunnskap, og med dagens koronasituajon er nettbaserte kurs mer aktuelle enn noensinne. 

Slik er reglene for skattefrie firmagaver

Er du i tvil om når en gave er skattefri eller ikke? Her får du en kjapp gjennomgang av grenseverdiene som finnes for firmagaver til ulike anledninger.

Skjermpublisering – hva er det?

Skjermpublisering brukes for å formidle informasjon, promotere kampanjer og å tiltrekke seg publikum. Men hva er skjermpublisering, eller digital signage, og hvordan fungerer det i praksis?

Legg merke til hva du har på deg

Har du tenkt over hvor mange tekstiler du omgir deg med i hverdagen? De fleste av oss har langt flere klær i klesskapet enn vi faktisk bruker til daglig. Men vet du egentlig hvor alle klærne dine kommer fra?

HYPERVSN™ – skap oppmerksomhet

HYPERVSN™ er en innovativ og banebrytende teknologi som lar deg lage 3D-hologrammer for å skape oppmerksomhet og promotering av ditt merke, produkt eller tjeneste. I motsetning til tradisjonelle plakater eller boards, fanger et 3D-hologram garantert din oppmerksomhet.

Trender for digitale skjermflater i 2019

I løpet av de siste årene har digitale skjermflater blitt varmt tatt imot av detaljhandelen. De er enkle å oppdatere, kostnadseffektive, mer engasjerende og nyttige for publikum. Med andre ord er digitale signage en verdifull markedsføringsplattform.

6 tips for å lykkes med din messe

Å delta på messe krever tid og arbeid. Her får du seks gode råd for planlegging av din neste messestand.

Kom i gang med bestilling av firmajulegaver

Har du lyst til å gi ansatte, kunder og samarbeidspartnere en fin julegave, bør du begynne planleggingen tidlig. Grundig forarbeid sikrer at du får valgt de rette gavene, og at de kommer frem i tide.

Dekorer, naviger og innred
med foliering

Har du ansvar for bedriften innredning eller skal dere bytte kontor? Foliering er et allsidig verktøy som kan anvendes på alt fra dører og vegger, glass- og metalloverflater.

Slik skaper du
en effektiv visuell profil

Å skape en gjennomført visuell profil krever tid og ettertenksomhet, men det er verdt bryet. Denne artikkelen gir deg en rekke gode råd som kan hjelpe deg med å skape en effektiv visuell profil.

Derfor er firmagaver viktige

Å gi gaver på vegne av bedriften kan være en utrolig lønnsom aktivitet – men hvorfor er firmagaver egentlig så effektive?

Bruk kontorinnredning
for å motivere dine ansatte

De fleste kontorer er utstyrt med standard inventar som er lite inspirerende og valgt ut i fra funksjonalitet. Men det kan være lurt å tenke mer kreativt når du innreder kontorlandskapet ditt.