Messeutstyr

Enten du skal arrangere messe, kurs eller konferanse kan vi hjelpe deg med hele arrangementet ditt, fra begynnelse til slutt – fra idé- og konseptutvikling til produksjon av messeutstyr og gjennomføring av arrangementet.

Konsept

Vi hjelper deg med å utvikle den gode ideen og konseptet som bærer hele arrangementet ditt, og som gjør deg synlig og attraktiv for målgruppen din.

Prosjektledelse

Vi holder i trådene for deg fra begynnelse til slutt.

Invitasjonsløp og deltakerhåndtering

Hvordan får du folk til å komme på arrangementet ditt? Hva sier du, hvordan sier du det og hvor sier du det? Digitalt eller analogt? Vi former budskap og kommunikasjonsløp slik at det treffer målgruppen din. I tillegg tilbyr vi digitale påmeldingsløsninger som sikrer deg deltakerhåndtering fra begynnelse til slutt, samt utleie av databaser basert på ønsket målgruppe.

Produksjon av messeutstyr

Vi produserer alt av messeutstyr og markedsmateriell til messer, kurs og konferanser. Vi tilbyr innovative produkter som er bygget for enkel rigging og nedrigging. I tillegg til skreddersydde arrangementer tilbyr vi også ulike messepakker som er satt sammen for å gjøre planleggingen enda enklere for deg. Les mer om våre messepakker.

Gjennomføring av arrangementet

Vi gjør arrangementet ditt interessant å besøke for målgruppen din ved bruk av digital involvering og konkurranser, innovative messegaver og digital historiefortelling.

Logistikk og distribusjon

Vi har lager- og transportløsninger som kan hjelpe deg med å distribuere markedsmateriellet ditt. Med enkle bestillingsløsninger og mikroshops kan du bestille opp det du trenger til neste arrangement og få det raskt levert dit du vil.

Evaluering

Send ut en spørreundersøkelse via SMS og/eller e-post i etterkant av arrangementet, slik at ditt neste arrangement blir enda bedre. Wittusen & Jensen leverer effektive løsninger for å gjennomføre evalueringer og håndtere tilbakemeldinger. Oppsett og struktur av evalueringsskjemaet kan defineres allerede i planleggingsfasen ut fra gjeldene mål og kriterier, og kan sendes ut automatisk på et forhåndsgitt tidspunkt.

6 TIPS FOR Å LYKKES MED DIN MESSE

Å delta på messe krever tid og arbeid. Her får du seks gode råd for planlegging av din neste messestand.

Våre referanser

Vinterbro Senter: Sommerkonkurranse og stoppeffekt

Ved hjelp av folie på gulv og en en stor sommerlig stoppeffekt hjelper vi Vinterbro Senter med å skape liv på senteret i sommer.
Les mer

BOOST: Messestand

BOOST er en årlig messe i regi av Wittusen & Jensen, hvor målet er å samle både kunder og samarbeidspartnere for å hente ny inspirasjon.
Les mer

Avinor: Ballongdekorasjoner på Oslo Lufthavn

Oslo lufthavn fylte 20 år 8. oktober 2018. I den anledning ønsket de å pynte terminalen med jubileumsballonger. 
Les mer

TOOLS: Messestand
Vei og Anlegg 2018

TOOLS ønsket nytt design på sin messestand under Vei og Anlegg 2018, som ble avholdt på X Meeting Point på Hellerudsletta.
Les mer