Design

Grafisk design er visuell kommunikasjon der man formidler et budskap til mottaker gjennom bilder, tekst og grafiske elementer.

Våre designere jobber med å finne visuelle løsninger til alle flater. Vi har erfaring fra de fleste bransjer, og kan bidra med design innenfor allerede utarbeidede designmanualer og malverk, eller sette alt fra nytt hvis man ønsker det. Visuell identitet, markedsmateriell, magasindesign, kampanjesider, annonser og oppsett av nyhetsbrev er bare noe av det vi kan levere.

Ta kontakt for spørsmål eller bestilling allerede i dag.

Våre referanser

Røde Kors: Infografikk og animasjoner om blodgivning

Animasjon kan være et effektivt virkemiddel for å forklare komplekse prosesser. Når slike prosesser skal vises i sosiale medier er forenkling av budskap og bruk av bevegelse nærmest en nødvendighet.
Les mer

BOOST: Messestand

BOOST er en årlig messe i regi av Wittusen & Jensen, hvor målet er å samle både kunder og samarbeidspartnere for å hente ny inspirasjon.
Les mer

Maze: Lansering av nytt produkt

I forbindelse med utviklingen av kaffemerket Maze har vi stått for alt fra navneidé og logodesign til pakningsdesign og markedsføring.
Les mer

Bien Sparebank: Dekorering av «bank på døra»-bilen

Vi har hjulpet Bien Sparebanken med utforming og foliering av bilen «Bank på døra», en el-bil som rådgiverne bruker til å reise ut for å møte kunder.
Les mer